Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Tuptusiowata to chociaz tyle ze to szybko wyczułaś bo ja dopiero po 3 tyg miałm odwage sobie 'tam' zobaczyć bo wiedziałam że paskudnie to wyglada no i zobaczyłam wtedy ta żyłke ale ona juz była zarośnieta i tylko troszke wystaje i za cholere nie wiem jak oni sie tego pozbedą mnie tez powiedzieli ze mam rozpuszczalne,zaczynam zmieniac zdanie co do niektórych lekarzy tutaj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
daris fajna fotka i super filmik
marzenie wszystko bedzie dobrze ty sie nie zamartwiaj
aga heh dobre z tym ciachem ja to bym sie chyba wsciekla heh
my nie dawno wrociliysmy dopiero ze spacerku ale bylo bardzo milo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Ja od samego początku miałam złe zdanie i wiedziałam, że nie zmienię go po porodzie a będzie jeszcze gorzej. No mi dość sporo widać i wystaje więc dało się zauważyć i wyczuć. Ja to jestem ciekawska i zaglądałam jak już mogłam się schylić, a dotykać zaczęłam delikatnie jak napisałaś o tym, że Ci szwy zostawili i masz zrośnięte ! To od razu musiałam sprawdzić czy przypadkiem tez tak mam i się nie pomyliłam niestety. Ale cóż, damy radę ! :*
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
daris NATAN ale słodziaka i ten śmiech hihi fajowy chłopczyk dziewczyny czy jest tutaj inne mleko niż NAN i hipp ?w sumie u nas to hipp nie widziłam hmm ? muszę zerkną a które lepsze ? według was?marzenie tuptusiowata mam nadzieje ze wszytko bedzie oki i szwy znikna jak za dotknięciem czarodziejskiej rózczki tego wam życze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
hihi Monika mam nadzieje że ginekolog wyciągnie jakąs magiczną różczkę i nam to usunie tuptusiowata to nam sie przytrafiło, ech ale tyle przeszłysmy to i teraz damy rade a i tuptusiowata jesli widzisz supełki przy tej żyłce to bez problemu Ci wyjmą bo ja miałam przy jednym dwa supełki i było widac końce i własnie te końce obciełam kiedyś sama nozyczkami i wyszło bezbolesnie ale jak pociagłam tego drugiego to juz nie szło bo koniec gdzies jest pod skóra
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
daris - kochaniutki ten Twój synio
i krabika ciach do buzi
słodkie to - ale czujna ręka mamy czuwa ))

Tuptusiowata i Marzenie - nie martwcie sie, bedzie dobrze

Ida wreszcie usneła - ale mi dzis dała polalić, odkad wrócilysmy z policji to marudziła i płakała i tylko na rekach spiewac i tanczyc, sama ani na chwilunke....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów

(madzia_02)
Początkujący
Aga mialas racje z ta kaszka, ja dzis jej dalam havregrøt i bylam w szoku jak ona to jadla tylko buzie caly czas otwierala tymi kaszkami co kupilam w Polsce (slodkimi) plula, a ta to sie zajadala ja uzywam hipp bo tak jak juz wczesniej napisalam lepiej je mala toleruje my kupujemy coop obs, tam jest najtaniej.
Tu w Norwegii jest ochrona krocza i nie nacinaja, ale czasem moga wieksza tym krzywde zrobic
mnie nacieli dopiero gdy mala stracila puls, i mala od razu wyskoczyla a gdyby zrobili to wczesniej to nie meczylabym sie tak bardzo i dlugo, a rodzilam bez znieczulenia i mialam bardzo dlugie skurcze z kregoslupa na szczecie mam to za soba
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
a Milenka lubi i smakowe i nie smakowe kaszki
w koncu spi a mnie znow czeka prasowanie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Tuptusiowata, z ta herbatka koperkowa to chodzi o to zeby nie podawac ogolnie napojow w celu usypiania lub uspokajania dziecka (dotyczy tez mleczka). Oczywiscie jesli chodzi Ci o ten napis na herbatce Hipp Bo na kazdej jest napisane o tym
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Magda,ja wlasnie tez kupilam z hipp ale jeszcze nie robilam. Julka przez to zabkowanie nie chce jesc.
Ale cos jest w tym risgrøt Taka papka bez cukru a tak dzieciom smakuje

lady_dosia,biedna Ida. No i mama i tata tez. Nameczyliscie sie pewnie. Wiem co to znaczy bo mam to od wczoraj. Mam nadzieje,ze jutro juz sie obudzi super szczesliwa i zadowolona
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok